BATİK'TE TURNUVA HEYECANI BAŞLADI

BATİK

1. Uluslararası Bayanlar Balıkesir Tenis Turnuvası` dün yapılan açılış maçlarıyla başladı.

İlk kez düzenlenen turnuvaya yoğun ilgi gösterilirken 20 ülkeden 45 sporcu katıldı. Balıkesir Tenis İhtisas Kulübü’nde (BATİK) yapılan karşılaşmalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçiyor.

Balıkesir`de düzenlenen uluslararası turnuvaya 20 ülkeden 45 sporcu katıldı. Turnuva organizasyonundan sorumlu Hakan Şeremet, "Türkiye Tenis Federasyonu`nun organize ettiği uluslararası bayanlar tenis turnuvasını Balıkesir`de düzenliyoruz. 20 ülkeden 45 sporcu bu turnuvaya katılıyor. Cumartesi ve pazar eleme maçları yapıldı, bugünde turnuva başladı. Turnuvada gelecek vaat eden sporcular olacak. 14-32 yaş arasında sporcular katılıyor. Belçika, İngiltere, Ukrayna, İsrail, Rusya`dan katılımlar oldu. Cumartesi günü de final maçı yapılacak. Bundan sonra da bu turnuvayı her yıl düzenlemek istiyoruz" dedi.

Basın mensuplarının ve diğer sporcuların izlediği müsabakalar sonucunda çeyrek final ve yarı final maçlarının yapılacağı ifade edilirken, turnuvada birinci olacak sporcunun ise 10 bin dolar para ödülü alacağı kaydedildi.

 



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false